Jamendåså

Med grafisk form som verktyg för kommunikation. Det här är Jamendåså

hej@jamendasa.se
Riddargatan 17 A
114 57 Stockholm
0708 14 04 09
Site Banner

Trendspaning

Stockholm Globe Arenas

Framtidens arenapublik kommer att vilja ha mer av en totalupplevelse – även bredvid artisterna på scen eller plan. Och en stor del av denna totalupplevelse kommer att vara digital. För att kunna erbjuda det gäller det att satsa och välja rätt redan idag. Detta är en av slutsatserna i rapporten ”På väg mot nya upplevelser” från Stockholm Globe Arenas. Jamendåså formgav den drygt 40-sidiga rapporten i nära samarbete med Publik. Hela rapporten finns att läsa på Stockholm Globe Arenas webb.

Till föräldrar

Stockholms stad

Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning ger ut en guide till alla föräldrar med bebisar, barn och unga vuxna. Jamendåså fick uppdraget att formge. Hela häftet går att läsa här.

Det fria ordet

Presentation av Utgivarna

Jamendåså formade tilltalet tillsammans med Tobias Lindberg på Utgivarna. Utgivarna är en intresseorganisation för publicistiska medieföretag i Sverige. Medlemmar i Utgivarna är TV4-gruppen, Sveriges Television, Sveriges Radio, Utbildningsradion, Sveriges Tidskrifter och Tidningsutgivarna.

Lätta broschyrer om tunga frågor

Naturskyddsföreningen

Fem broschyrer om fem tunga miljöfrågor, presenterade i ett litet format, med mycket bild och korta inspirerande texter. Jamendåså formgav i nära samarbete med Anki Bergström, projektledare på Naturskyddsföreningen.

Smörgåsbord

Kokbok

De prisbelönta kockarna Gert Klötzke och Niklas Wahlström presenterar de klassiska smörgåsbordsrecepten på ett helt nytt sätt. Redaktör Donald Boström, Pelle Berglund fotograferade och Jamendåså gjorde den grafiska formen.

Max Ström förlag gav ut. (ISBN 9789171261700)

Archive for the 'Uncategorized' Category